Allmänna Villkor
Avtal mellan användare och TassaFritt (Ecommerce Of Stockholm AB)

Senast uppdaterad: 25 maj, 2018

Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor.

Du har alltid möjlighet att ta del av dina personuppgifter och att få dem rättade eller raderade.

Du kan avsäga dig utskick av information som t ex nyhetsbrev via e-post. Det gör du i samband med att du får ett utskick från oss.

Tillämpning och Konsumentskydd

De här Allmänna villkoren (”Villkoren”) är tillämpliga på det köpeavtal som du som konsument sluter med Ecommerce Of Stockholm AB (organisationsnummer 559155-9561), nedan kallat ”TassaFritt”. För att ta tillvara dina intressen som kund tillämpas bestämmelserna i Konsumentköplagen (SFS 1990:932), Distans- och hemförsäljningslagen (SFS 2005:59) samt Personuppgiftslagen (SFS 1998:204) på samtliga köp på www.TassaFritt.se.

Följande allmänna villkor (“Villkor”, “Avtal”) reglerar din användning av denna webbplats (“Sajten”) som drivs av Ecommerce Of Sweden AB (“vi”, “oss”, “vår”) och tjänsterna “Tjänster”) och produkter (“Produkter”, “ID-bricka”, “Mobilskal”, “TassaFritt”) som tillhandahålls på eller genom webbplatsen som är juridiskt bindande för dig. Om du inte håller med några av dessa villkor får du inte tillgång till eller på annat sätt använda eller köpa de tjänster och produkter som erbjuds på sajten. Genom att klicka på “Acceptera” -knappen eller genom att använda Webbplatsen och / eller köpa produkterna som erbjuds på sajten anses det vara ditt samtycke att följa alla villkoren i detta Avtal. Genom att använda webbplatsen godkänner du också att du är över 18 år och kan därför vara juridiskt bunden enligt dessa villkor.

Priser och Avgifter

De priser som anges på www.TassaFritt.se anges inklusive mervärdesskatt (moms). Priserna inkluderar fri frakt inom Sverige, om inte annat anges. Särskilda avgifter tillkommer för fakturaupplägg, paket som beställs mot Postförskott/Efterkrav, snabbleverans samt för outlösta paket.

Ansvarsbegränsningar

Om du väljer att fästa brickan på ditt husdjurs halsband, är det ditt ansvar att se till att brickan inte är tillgänglig för ditt husdjur och att ditt husdjur inte kan ta skada av brickan på något sätt till exempel tugga på brickan. Det är ditt ansvar att se till att ditt husdjur inte äter, tuggar eller kvävs av/på brickan. Vi är inte ansvariga för skador som orsakas av Namnbrickan av någon person eller husdjur.

TassaFritts Namnbricka/ ID bricka är en produkt som anpassas av dig och i syfte att hjälpa ditt husdjur att hitta hem igen om ditt husdjur kommit bort. Du kan använda id-brickan som en namnbricka för husdjur. Du väljer själv vilken information du vill ange på namnbrickan och vi är inte ansvariga för vad någon som samlar in denna information gör med det. Om ditt husdjur blir borttappad och någon hittar ditt husdjur förstår du att vi inte är ansvariga för vad någon person kan göra med ditt husdjur eller informationen du väljer att ange på namnbrickan, du förstår också att vi inte ansvariga för vad du eller någon väljer att göra med produkterna.

TassaFritts namnbrickor är inte ett officiellt identitetsdokument eller resedokument och intygar inte något djurs eller persons identitet eller nationalitet under några omständigheter. TassaFritts produkt Namnbricka är inte en officiell identifieringsobjekt och är inte anslutna eller erkända av någon statlig eller officiell organisation. TassaFritt produkter kan inte användas som officiell eller juridisk registrering eller certifiering för service- eller terapidjur och erkänns inte av någon officiell myndighetsorganisation i något land.

Vi accepterar inte mänskliga bilder på Namnbrickan, men tillåter det på produkten Personligt Mobilskal.

TassaFritts mobilskal fungerar som lättare skydd för din mobil. Dock garanterar vi inget skydd av något slag för din mobil. När du köper ett mobilskal från TassaFritt förstår du att du bär ansvaret för din mobil, ifall mobilen går sönder, skärmen spricker, bucklor, repor och andra slags skador är du ansvarig. I och med att vi inte garanterar något skydd ersätter vi inga skador som sker på din mobil när du använder ett TassaFritt mobilskal.

TassaFritt förbehåller rätt att avbryta och återbetala beställningar av någon anledning

Du samtycker till att försvara och befria oss, anställda, dotterbolag, agenter, licensgivare, chefer och entreprenörer mot alla anspråk, skador, förpliktelser, förluster, skulder, kostnader eller skulder och kostnader inklusive men inte begränsat till advokatavgifter som uppstår på grund av (i) din användning av och tillgång till Tjänsten, inklusive data eller innehåll som överförs av dig (ii) din överträdelse av något avtalsvillkor (iii) din överträdelse av tillämplig lag, regel eller regelverk (v) eller eventuella påståenden eller skador som uppstår till följd av inköp och / eller användning av våra produkter och tjänster.

Garanti

Vi vill ge dig en produkt som är av högsta kvalité. Därför kommer vi, när du köper en TassaFritt Namnbricka, att ge dig med en livstids-garanti. Detta innebär att om din produkt är skadad under de begränsningar som anges i detta avsnitt i detta avtal, skickar vi dig en ny produkt kostnadsfritt. Vi garanterar att varumärket TassaFritt livstidsgaranti endast upprätthålls medan TassaFritt under Ecommerce Of Stockholm AB är verksamt och kan tillhandahålla denna tjänst.

Din TassaFritt Produktgaranti omfattas av följande villkor och begränsningar om:

Namnbrickan du får är defekt, felaktig eller skadad när du tar emot den. Namnbrickans yttre beläggning är trasig eller produkten är kraftigt repad eller tuggad

Din TassaFritt produktgaranti gäller inte om du har skadat den med syfte, men inte begränsat till, skurit eller repat den med något vasst föremål, brutit den, rivit eller avsiktligt sätter namnbrickan under extrema förhållanden.

Din TassaFritt Livstidsgaranti gäller endast Namnbrickorna (ej våra andra produkter), och endast en gång per bricka per kund.

För att verkställa din garanti, kontakta oss och ge oss följande information:

En bild av produkten som tydligt visar skadan eller felet, e-post eller en skanning av ditt kvitto som du mottog med din produkt.

Returpolicy

När du köper en TassaFritt-produkt har du tillgång till en 30 dagars full återbetalning av din produkt. Om du inte är nöjd med din produkt inom 30 dagar, vänligen kontakta oss på team@tassafritt.se. För att få pengarna tillbaka, måste du skicka oss Produkten till adressen längst ner på denna sida. När vi har mottagit produkten kommer vi att återbetala hela summan av din beställning.

Du har rätt att undersöka varan. För att veta om du vill ha en vara måste du kunna undersöka den. Men ska du kunna lämna tillbaka varan måste den vara i oförändrat skick. Du får inte använda en vara eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Gör du det kan säljaren kräva ersättning för varans värdeminskning. Förutsatt att säljaren har informerat om att en eventuell värdeminskning ska ersättas.

Ångerrätt

Om du är konsument får du enligt lag ångra dig inom 14 dagar (”Ångerfristen”) från den dag du mottar en Produkt.
Du får utöva din ångerrätt endast om Produkten hålls i väsentligen oförändrat skick. Detta gäller dock inte om Produkten har förstörts eller förändrats på grund av någon åtgärd som har varit nödvändig för att undersöka den eller på grund av någon omständighet som inte kan hänföras till dig.
Du utövar din ångerrätt genom att kontakta oss inom Ångerfristen och på egen bekostnad återsända Produkten till oss. Du kan kontakta oss genom ditt konto på Webbplatsen eller genom att skicka ett meddelande till team@TassaFritt.se.
Om du utnyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalt för Produkten i enlighet med vår återbetalningspolicy (se Återbetalningspolicy).

Kostar det att returnera varor?

Returfrakten kostar 35:- SEK, beloppet justeras vid återbetalning. Du som är sändare är ansvarig för att försändelsen kommer fram till Ecommerce Of Sweden AB. Försändelsen får max väga 2kg, i annat fall står kunden själv för returfrakten.

Återbetalningspolicy

Om du lämnar tillbaka en Produkt till oss för att du har utövat din ångerrätt , kommer vi att genomföra återbetalning senast inom 14 dagar från det att vi mottagit meddelandet. Vi kommer därvid att betala tillbaka priset för Produkten samt eventuella fraktkostnader. Du får emellertid själv bära kostnaden för att återsända Produkten till oss .
Om du lämnar tillbaka en Produkt till oss av något annat skäl (t.ex. för att du anser att Produkten är felaktig) kommer vi att undersöka den återlämnade Produkten och meddela dig om din återbetalning via e-post inom skälig tid. Vi kommer därvid att betala tillbaka priset för Produkten.
Vi betalar vanligen tillbaka pengar till dig via banköverföring.

Force Majeure

I händelse av omständigheter som står utanför TassaFritt skäliga kontroll, exempelvis vid händelse av ändrad lagstiftning, myndighetsåtgärder, strejk, blockad, sabotage, krig, terrorism, brand, översvämning, naturkatastrof eller liknande händelser ska TassaFritt förpliktelse att fullgöra köpeavtalet skjutas upp så länge omständigheten råder. Om sådan försening överstiger 2 månader har såväl du som TassaFritt rätt att häva avtalet med omedelbar verkan utan någon skyldighet att betala skadestånd.

Pris- och Produktinformation

Vid eventuella felaktigheter i lagerstatus eller pris förbehåller sig TassaFritt rätten att häva avtal om köp. Om varan utgått eller av annan anledning inte finns tillgänglig är TassaFritt inte skyldiga att tillhandahålla varan men kan föreslå en alternativ vara. All bildinformation ska ses som illustrationer och kan inte garanteras återge varans exakta utseende och beskaffenhet.

Omdömen

Genom att lämna omdömen kring produkter på www.TassaFritt.se eller på en av TassaFritt sociala mediekanaler ger du också TassaFritt rätten att publicera och marknadsföra dem på www.TassaFritt.se samt i andra kanaler och medier. TassaFritt förbehåller sig rätten att inte publicera och/eller ta bort inskickade omdömen.

Övrigt

Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag vid en eventuell tvist. För frågor kring innebörden av dessa Villkor eller tillvägagångssätt vid ångerrätt, reklamationer, transportskador eller annat, ta kontakt med TassaFritt kundtjänst. Kontaktuppgifter till kundtjänst finner du på www.TassaFritt.se.

Sekretess

Din integritet är viktig för oss. Detta avsnitt gäller för webbplatsen tassafritt.se och reglerar tjänstens datainsamling och användning. Genom att använda sajten godkänner du de uppgifter som beskrivs nedan.

Insamling och användning av din personliga information

Vi samlar in information som kan identifieras (“Personlig information”) som ditt namn, adress, e-postadress och telefonnummer för att fakturera och leverera produkter till dig. Detta gör vi i samband med att du köper av oss, eller visar ditt intresse och ger oss din email adress.

All information på våra Namnbrickor är frivilliga. Vi kommer också samla in information om ditt husdjur, till exempel namn, adress, ras, födelsedatum, pälsfärg kön, vikt, bild och information på baksidan av brickan endast när du ger oss det när du skapar din TassaFritt Namnbricka, all information du lämnar på vår produkt “Namnbricka” är frivillig. Vi samlar in denna information så att vi kan (i) skapa dina TassaFritt Produkter och (ii) så att vi kan skicka dig en ny bricka om du behöver en med din livstidsgaranti.

Vi samlar även in anonym information om din dator, som kan innehålla din IP-adress, webbläsartyp, domännamn och åtkomsttider. Denna information används för att ge oss allmän statistik om användningen av webbplatsen TassaFritt och att ge en högsta kvalitet på service.

Vi samlar inte in känslig personlig information om ras, religion eller politiska anslutningar. Om du väljer att uppge denna information själv på baksidan av brickan medan du skapar din TassaFritt-produkt, då och först då kommer denna information att samlas in för att skapa din TassaFritt-produkt.

Vi lagrar inte någon kreditkortsinformation. Din betalning behandlas via PayPal Inc. eller Stripe, Inc eller Swish och kommer att användas enligt deras sekretesspolicy och användarvillkor.

Vi säljer inte, hyr eller hyr våra kundlistor eller privata uppgifter till tredje part.

Vi kommer att avslöja din personliga information, utan förvarning, endast om det krävs för att göra det enligt lagen eller för att: (i) skydda och anständigt rättigheter eller egendom för Ecommerce Of Stockholm AB; eller, ii) under krävande omständigheter för att skydda den personliga säkerheten hos andra kunder av Ecommerce of Stockholm AB eller allmänheten.

Alla personuppgifter om kunder samlas i vårt affärssystem. Utöver detta har vi ingen registrering eller separata noteringar om enskilda kunder. Personuppgifterna används för att vi ska kunna fakturera, hantera betalningar och återbetalningar, och för att kunna uppfylla gällande lagstiftning som t.ex. bokföringslagen.

Vi sparar personuppgifter (leveransadress, email, info som du uppgav på produkten) så länge de behövs för att kunna bibehålla en löpande kundrelation och endast i det syfte som uppgifterna samlades in från början. Även om behöver utnyttja din Livstidsgaranti (t.ex. i fall att din produkt går sönder) och vi behöver skicka en ny produkt gratis till dig. Om du vill att vi tar bort dina uppgifter kan du kontakta oss via team@tassafritt.se.

Användning av UploadCare för bildredigering

Vi använder programmet uploadcare.com för att ge dig en högre servicekvalitet. När du laddar upp en bild kommer den tillfälligt att lagras på UploadCare-servrarna. Medan dessa bilder lagras på UploadCare Server, kommer de att utsättas enligt Upload Care’s sekretesspolicy och användarvillkor.

Användning av Cookies, Pixlar och inspelning

Webbplatsen TassaFritt.se använder “cookies” för att hjälpa till att anpassa och underlätta din online-upplevelse. Cookies är textfiler som placeras på din dator av en webbsidesserver för att kunna berätta en serverns specifik information om dig som återvänder till den webbserver. Ett exempel är om du anger faktureringsinformation och leveransadress en gång minns datorn denna information så att du inte behöver skriva in den här informationen varje gång. Cookies kan inte användas för att köra program eller leverera virus till din dator. Du kan ändra inställningen i din webbläsare för att inaktivera och ta bort dina cookies.

Vi använder teknik, cookies, för att anpassa innehåll och annonsering och analysera trafik till webbplatsen.
Vi använder Facebook Pixlar för att analysera användningen av vår webbplats och för att anpassa annonsering.
Vi använder ibland inspelningar så som Hotjar för att förstå användningen av vår hemsida och för att kunna förbättra den. Ingen privat information som tillexempel kortuppgifter spelas in.

Genom att fortsätta accepterar du att ta emot cookies på alla TassaFritts webbplatser. Du accepterar även vår användning av pixlar och inspelning.

Säkerheten för din personliga information

Vi tar stor vikt vid att säkra din personliga information från obehörig tillgång, användning eller utlämnande. All personlig information och bilder som vi tillhandahåller av dig lagras på en säker server som skyddas mot obehörig åtkomst, användning eller upplysning. Alla personliga uppgifter (som ett kreditkortsnummer) som skickas till andra webbplatser via TassaFritt.se är skyddade genom användning av kryptering, t.ex. SSL-protokollet Secure Socket Layer.

Ändringar i dessa allmänna villkor

Dessa användarvillkor kan ändras eller uppdateras när som helst utan förvarning baserat på företagets och kundernas återkoppling och krav. Du uppmanas att granska detta avtal med varje köp du gör med hjälp av Tjänsterna som tillhandahålls på webbplatsen. Det är ditt eget ansvar att vara medveten om dessa ändringar.

Tillämplig lag och tvist

Dessa villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk rätt. Tvist i anledning av dessa villkor ska avgöras av allmän domstol.

Din acceptans av dessa villkor

Genom att använda denna webbplats ger du ditt godkännande av denna policy. Om du inte accepterar denna policy, ska du inte använda vår webbplats. Din fortsatta användning av webbplatsen efter ändringar i denna policy kommer att anses ditt godkännande av dessa ändringar.

Kontakta oss

Om du har några frågor om denna sekretesspolicy, bruket av denna webbsida eller dina förbindelser med denna sida, vänligen kontakta oss på:
Ecommerce Of Stockholm AB (org nr: 559155-9561)
www.tassafritt.se
Strandvägen 39, 135 62, Tyresö
46 7 371 56 536
robin@tassafritt.se