TassaFritts Medlemsklubb

Prenumerera på hundgodis för 10% rabatt

Vi vet att du har mycket att göra. Och att det är viktigt för dig att alltid ha hundgodis hemma. Därför har vi gjort ditt liv lite enklare genom att skapa TassaFritts Medlemsklubb.

Få 10% rabatt när du prenumererar på hundgodis. Du får det levererat till ombud eller hem till dig. Slipp tänka på när det är dags att köpa nytt och ha alltid naturligt hundgodis hemma.

Med prenumeration sparar du tid, pengar och håller din hund lycklig!

  • Få 10% rabatt på varje beställning
  • Gratis smakprov på nya produkter eller andra gåvor med varje order
  • Ingen bindningstid, du kan hoppa över en leverans, pausa en längre tid eller säga upp när som helst
  • Betalning sker automatiskt när din prenumeration förnyas
  • Välj hur ofta du vill få leverans, exempelvis varje vecka eller varannan månad
  • Ändra produkter, antal och tid mellan leveranser när du vill

Vill du ha hjälp med att sätta upp en prenumeration?

Ring 0739 549 592 eller mejla kundtjanst@tassafritt.se så hjälper vi dig!

Så enkelt är det att prenumerera

Att prenumerera på hundgodis är enkelt! Så här gör du:

1. Välj hundgodis

Besök en produktsida och klicka i rutan Prenumerera & Spara (10%). Välj hur ofta du vill ha leverans och lägg i varukorg.

2. Leverans

Slutför din beställning som vanligt. Välj att få ditt paket levererat direkt hem eller till närmaste ombud. Betala säkert med kort! Du får din första leverans omedelbart och sedan med det intervall du valt.

Har du frågor? Kontakta vår kundtjänst.

Vanliga frågor

Hur skapar man ett konto?

Du skapar ett konto genom att att välja de produkter du vill beställa och sedan välja alternativet Prenumerera & Spara tillsammans med det tidsintervall du vill att det ska skickas. Du slutför bara din beställning som vanligt.

När debiteras mitt kreditkort?

Ditt kort debiteras endast den dagen ordern förnyas. Du får en notis om detta via mejl tre dagar innan betalning sker. När kortet debiteras får du ett nytt mejl.

Hur sker betalning?

Betalning sker automatiskt via kreditkort. I dagsläget går det endast att betala med kort. Det kostar ingenting extra och du betalar ingenting i förskott.

Är det nån bindningstid?

Nej, avsluta när du vill. Du gör det under Mitt Konto eller kontakta oss så hjälper vi dig. Går det att ändra min prenumeration?

Absolut, du har full kontroll på din prenumeration på sidan Mitt Konto. Pausa, tidigare- eller senarelägg din leverans. Lägg till och ta bort produkter. Välj olika leveransintervaller på produkter. Kontakta oss om du behöver hjälp.

Jag har fått en rabattkod. Hur använder jag den?

Det går inte att kombinera prenumerationsrabatten med andra rabatter och erbjudanden. Däremot kan du alltid använda dina rabatter på engångsköp.

Hur vet jag att ni skickat min beställning?

Du får en ett mejl med en spårbar länk när vi har skickat din beställning. Du kan också kontakta oss på kundtjanst@tassafritt.se.