— Hur blir jag medlem?

Du blir medlem genom att skapa ett konto. Klicka på knappen "Bli medlem" som finns längst upp på denna sida. Därefter kan du börja samla poäng, värva vänner och få rabatter.

Har du redan ett konto hos oss? Logga in.

— Vad kostar det att bli medlem?

Det är gratis att skapa ett konto och bli medlem. Det kostar heller inget att börja samla poäng.

— Hur kommer jag igång?

Genom att skapa ett konto och handla i vår butik. Då får du automatiskt 5% tillbaka på varje köp. Dina poäng ser du genom att klicka på knappen "Visa mina poäng".

— Hur använder jag mina poäng?

Det är enkelt att använda dina insamlade poäng. Besök fliken "Använd mina poäng" för att se tillgängliga rabattkoder. Sedan klickar du på "Lös in rabatt" för att lösa in. Kom ihåg att använda denna rabattkod i kassan vid nästa köp.

— Hur många poäng har jag?

Dina poäng visas alltid högst upp i kundklubb-panelen.

— Kan mina poäng expirera?

Nej.

— Kan jag få poäng för köp som inte är från tassafritt.se?
Om du mailar vår kundtjänst med en kopia av ditt kvitto från en verifierad återförsäljare kan du tjäna poäng på alla köp av våra produkter under de senaste 90 dagarna. Se till att du redan har skapat ett konto på vår hemsida innan du skickar ett mejl till kundtjänst så att de kan tillämpa poängen. Observera att vi endast kommer att tillämpa poäng för köp från återförsäljare en gång per kund.

— Vad händer med mina poäng om jag gör en retur?

Poängen återställs till det tidigare beloppet. Exempelvis, om du gör ett köp för 1000 kr och sedan returnerar varor till ett värde av 750 kr, då drar vi av 750 poäng från ditt konto.

— Kan jag kombinera två eller flera rabattkoder på samma beställning?

Systemet tillåter endast en rabattkod per beställning, tyvärr.

— Varför fick jag inga poäng när jag värvade en vän?

För att vi ska kunna spåra dina värvningar måste dina vänner följa din personliga värvningslänk. Vi kommer bara att kunna identifiera att du värvat en kund om dina vänner klickar på din länk och gör ett köp från samma enhet. När vi har identifierat att beställningen är kopplad till din länk kommer vi att kunna ge dig poäng.

Varje köp hjälper en hund

När du handlar hos oss hjälper du att förse en hund i nöd med mat, vård och tak över huvudet. En del av intäkterna går till Hundstallet.