Hur mycket kostar ID-brickan?

De vanliga och små brickorna kostar endast 297kr.

När får jag min beställning?

Varje ID-bricka produceras och skickas inom 72 timmar. Och levereras oftast efter 1-4 arbetsdagar när din beställning är skickad.

Vilken storlek är ID-brickorna?

Vi erbjuder ID-brickor i två storlekar och båda är relativt små. Den vanliga är 5.5 cm x 3.1 cm på bredden. Den lilla brickan är 4.7 cm x 2.5 cm. Detta gör brickorna perfekta för hundar och katter av alla storlekar. Även stora husdjur (som hästar) och små husdjur (som kaniner) kan stolt bära våra brickor!

Ska jag beställa en vanlig eller liten bricka?

Vi rekommenderar små brickor för alla katter och hundar under 25 kg. Den vanliga brickan är perfekt för hundar över 25 kg.

Vad är brickorna gjorda av?

Aluminium. Helt säkra för husdjur.

Vad är er ångerrätt?

Om du av någon anledning inte är nöjd med din beställning, kontakta oss. Om du vill lämna tillbaka din bricka, så erbjuder vi en 30 dagars pengarna tillbaka garanti.

Vad menas med livstidsgaranti?

Varje ID-bricka kommer med en livstidsgaranti. Om din bricka blir skadad, tuggad, eller riven, så skickar vi en ny till dig helt gratis! Vänligen kontakta oss om något har hänt din bricka.

Vilken typ av betalning accepterar ni?

Vi accepterar Visa, MasterCard och American Express. Vi accepterar även Swish.

Hur säker är TassaFritts hemsida?

Vi tar säkerhet på allvar och använder SSL (secure sockets layer) kryptering för att skydda dina personliga uppgifter. Alla beställningar är kryperade och säkert skickade över en 256-bitars SSL kryptering – samma säkerhet som Sveriges banker använder. Vi sparar inte heller din kreditkortsinformation.