🐾 Om Oss

TassaFritt är ett litet familjeägt företag som drivs av Robin och Kerstin (och ett gäng hundar).  

Tassafritt

Vi tycker den bästa känslan i världen är när ens hund är lycklig och hälsosam! 

Med detta som mål startade vi TassaFritt hundgodis. Vi säljer endast hälsosamma svenska och naturliga produkter. När du handlar av oss vet du vad du ger din hund. Vi vill att alla hundar ska äta godis och tugg av bra kvalité.

Tanken med svenskt och naturligt hundgodis väcktes när en av våra egna hundar Hollie fick besvär med klåda efter att ha ätit ett "vanligt" tugg från ett välkänt märke som vi köpt i en djurbutik.

Av nyfikenhet kikade vi på vad tugget innehöll, varpå de flesta ingredienser fick oss att höja på ögonbrynet. Råvarornas ursprungsland fanns inte med på förpackningen. Efter mycket efterforskning fick vi reda på att råvarorna kom från andra sidan jordklotet. 

Vi tänkte att det måste finnas bättre alternativ än godis från andra sidan världen och där vi inte vet vad ingredienserna egentligen är.

I Sverige har vi hårda regler kring uppfödning och hantering av boskap. För oss är det en självklarhet att välja svenska råvaror till vårt hundgodis och på så sätt även gynna svenska bönder. 

Vi har alltid varit imponerade av Hundstallets fina arbete och vill gärna stötta dem. Därför donerar vi 10% av vår vinst till Hundstallet.

Vi vill göra hundar lika glada som de gör oss. Eftersom hundar och människor är bättre tillsammans.